Asfaltreparation var ret så begrænset førhen

07 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det giver næsten sig selv, men det er værd at forklare, hvorfor sådan noget som asfaltreparation ikke var så udbredt tidligere, og det i hvert fald ikke var så organiseret, og man havde ikke styr på fremgangsmetoden eller værktøjet til at gøre det med.

Det var næppe professionelle, der tog sig af det hver gang, og det kunne være dem, der havde lagt asfalten, som der også lappede den, men det kunne også være nogle helt andre.

Man måtte måske tage fat i dem, som man lige mente, der burde kunne gøre det, eller man rakte ganske enkelt hånden op sagde, man nok var den bedste til det, og så fik man den opgave.

Dette kunne resultere i nogle elendige lappeløsninger, som man hurtigt endte med at ødelægge, så man måtte vente, til der var mulighed for at gøre det på en mere permanent måde.

Asfaltreparation

Der er sket en stor udvikling med asfaltreparation

Den korte forklaring til dette er jo, og det kan overraske de yngre generationer, at det virkelig, virkelig var begrænset, hvor mange veje og pladser, der var belagt med asfalt, og det var ikke den bedste blanding, man havde til den udlægning, og ditto stod det til med reparationen.

Nu er asfalt jo virkelig udbredte, så det næsten kun er skoveje og særlige indkørsler, som der ikke har asfalt.

Det er blevet nemmere at lave, billigere at producere, og der er mange private, der har fået råd til det, så man kan få lagt det i større omfang.

Dette har så også naturligt medført, at der er kommet professionelle firmaer til, som der ved, hvordan man både lægger det, og så ved de og andre firmaer, hvordan man skal reparere det, når det bliver nødvendigt.

For selv med den bedste asfalt vil der ske slid over tid, som der skal fikses.

Flere Nyheder