Brug tid på at finde den bedste hækkeklipper

18 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for en ny hækkeklipper, er der flere ting, du skal være opmærksom på, inden du vælger en. Som udgangspunkt er der tre typer. En manuel, som er god at have som reserve, hvis du kun har en lille hæk eller en ekstra stor gren. Da den typisk koster under et par hundrede kr. er det den store udskrivning. 

De to andre hækkeklippere er enten med ledning eller med batteri. Den første er lettere og en du især som kvinde bør overveje, men en hækkeklipper på batteri, er nemmere at gå rundt med. Det kunne f.eks. være en af makita hækkeklippere.

Makita hækkeklippere

Vælg samme mærke

Når du skal finde en ny hækkeklipper, er det en god ide at kigge på hvilken andre haveudstyr du eller har. Hvis du vælger en hækkeklipper og især hvis den er på batteri, kan du typisk bruge det samme batteri på fra dine andre haveredskaber på din nye hækkeklipper. Det sikre at du ikke behøver at holde pause, bedst når du er i gang. 

Det betyder også at du ikke skal have et utal af forskellige batterier og opladede liggende.

En hækkeklipper på ledning har den fordel at den er lettere, men ulempen er du skal have en ledning med rundt i hele haven. Samtidig skal du være opmærksom på at du ikke klipper ledningen over, bedst som du er i gang. 

Men som kvinde som typisk ikke har så mange kræfter, er det en løsning der er værd at overveje. Med mindre at du kan leve med at skulle holde pause og slå din hæk over flere dage. Har du også kun et batteri, giver det jo sig selv.

Når du skal finde værktøj eller andet haveværktøj, er det en god ide at vælge et mærke, der har et bredt udvalg, så du kan bruge samme batteri.

Flere Nyheder