Epoxy resin er helt uundværligt for bådejeren

11 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Har du en båd, kan du næsten ikke undgå at være stødt på epoxy resin på et tidspunkt. Det giver nemlig en virkelig holdbar overfladebehandling, og du kan bruge det på en række forskellige materialer. Først og fremmest kan du bruge det på din både. Det kan for eksempel bruges til at reparere revner med. Derudover kan du også bruge det på inventaret. Det kan både være til reparation og til at sikre, at dine møbler på båden, får en flot og holdbar overflade. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af epoxy resin, er på webshoppen marinelageret.dk. Som du sikkert kan udlede ud fra navnet, har de stort set alt, hvad en bådejer kan ønske sig og have brug for. Det er derfor virkelig et godt sted for dig at handle. Du kan nemt og hurtigt finde det hele og få det betalt. Dermed behøver du ikke at bruge tid på at tage i en butik. 

Forevig dine fund med epoxy resin

Når du sejler, vil du typisk finde mange spændende ting på dine rejser. Det kan for eksempel være smukke skaller, sten, rav, glasskår og meget andet. For at få dem til at holde bedre og måske kunne bruge dem på din båd, kan du give dem en overflade af epoxy resin. På den måde kan store muslingeskaller for eksempel fungere som en skål og smukke ravklumper kan holde til at blive brugt som smukker. 

Det er derfor bestemt ikke bare på din båd, at du kan bruge epoxy resinen. Mange kunstnere og brugskunstnere bruger også epoxy resin i deres arbejde, da det er så nemt at have med at gøre, samtidig med at det kan bruges på så mange forskellige måder. Som bådejer handler det derfor kun om, at du tænker ud af boksen, så du både kan bruge det til at gøre din båd mere holdbar, samtidig med at du kan bruge det på alle dine smukke fund. 

Flere Nyheder