Få en sjov weekend i København

14 februar 2020 Silje Hansen
Få en sjov weekend i København

København er Danmarks hovedstad og den største by i Danmark. Det er dermed også den by, der har mest alsidighed og forskelligt at tilbyde. Der rejser hvert år mange turister til København for at opleve den smukke by og de mange attraktioner der får opmærksomhed fra hele verden. 

Er du derfor ved at planlægge en kæresteweekend eller en venindetur til København, er der mange sjove aktiviteter i København. Vi har listet nogle af de ting du kan opleve i København.

Den lille jomfru

Den lille jomfru er Danmarks varetegn. Her kan du se i skønne omgivelser se på den historiske skulpturer, der blandt andet er blevet kopieret i Kina.

Cafeture

København er en by der byder på mange madoplevelser. Her kan du finde alt til ganen og dine smagsløg. Du kan finde både større og populære restauranter til de mindre og hyggelige cafeer rundt i hele byen. Der er både mulighed for at få en frisk juice og en lækker sandwich til de helt store gourmet oplevelser.

Nyhavn

Nyhavn er måske et af de mest ikoniske områder i København. Der er altid fyldt på gaderne med turister og dem som bor i området. Nyhavn stammer helt tilbage fra 1673, hvor det hed “den nye havn”. Dengang var det en erhvervshavn, hvor skibene lagde til kaj. I dag finder du stadig den varme sjæl og historie, mens du går langs vandet. Der er gode muligheder for at få noget dejligt mad til en kold øl.

København har meget mere at byde på. Det er alt lige fra, hvis du skal ud og shoppe på strøget, vil en tur i et af Danmarks ældste og mest charmerende biografer. Du kan også komme ud og få en ekstraordinær oplevelse ved at besøge kødbyen. Her finder du et stort udvalg af skønne restauranter der byder ind i de gamle slagterlokaler.

Flere Nyheder