Få plads til hele familien med den nye Peugeot 3008

29 oktober 2019 Silje Hansen
Få plads til hele familien med den nye Peugeot 3008

En bil kan være et utroligt vigtigt redskab for dig eller din familie. Det kan være afgørende at have en driftssikker bil, der kan få hverdagen til at hænge sammen. Bilen kan være nødvendig, for at kunne bringe børnene i skole, til sport og samtidig at du selv har mulighed for at kunne komme til og fra arbejde i tide. Det kan derfor godt svare sig at investere i en bil der både er driftssikker, og hvor der er plads til hele familien.  

Denne fantastiske og smarte Peugeot 3008 1,6 bluehdi 120 active er udstyret med en masse udstyr, der gør det komfortabelt og behageligt at nyde både de lange og korte ture. Med den store rummelighed er der god plads til at hele familien kan sidde behageligt med god benplads. Det er en økonomisk bil der er udstyret med en 1,6 dieselmotor med i alt 120 hestekræfter. Det gør det både ideelt, når du skal ligge på landevejene i Danmark, da du har en økonomisk bil der kører ca. 23 km/literen samt har mulighed for at give et fornuftigt bundtræk ved overhalinger. 

Af udstyr finder du blandt andet fuldautomatisk klimaanlæg, parkeringssensor, fartpilot, fjernbetjent centrallås, rengsensor, sædevarme samt meget andet lækkert udstyr. 

Familiebil med plads til hverdagens udfordringer

I denne lækre franske Peugeot 3008 får du en familiebil, der gør det nemt for dig at være familiefar eller familiemor. Den er nemlig udstyret med et stort bagagerum, hvor der både er plads til børnenes tasker, barnevogn og andet udstyr der er nødvendigt for dagen. Du behøver der ikke bøvle med at skulle pakke bilen hver dag, for at få det til at gå op med pladsen. 

Alt i alt får du her en økonomisk familiebil, der kører langt på literen og fyldt med et hav af lækkert udstyr, der både letter din hverdag og giver dig køreglæden tilbage.

Flere Nyheder