Sådan kan du bruge din fagforening

11 maj 2020 Emilie Jacobsen

Der er mange, der hver måned indebetaler flere hundrede kroner til deres fagforening, uden at de rigtigt bruger den. Hvis du har siddet i det samme job i en årrække og heldigvis ikke har haft nogen problemer, kan det også være, at du ikke rigtig kan se grunden til, at du skal bruge din fagforening.

Men det er langt fra kun i forbindelse med ansættelse og problemer på arbejdspladsen, at du kan bruge din fagforening. For at få mest muligt ud af den er det vigtigt, at du sørger for at undersøge, hvilke former for tilbud de har. 

En fagforening markedsføring som kommunikationsogsprog.dk har for eksempel en masse kurser inden for området. Dermed kan du blive ved med at dygtiggøre dig inden for dit fag og holde dig opdateret i forhold til, hvad der rører sig. Det er afgørende for, at du kan blive ved med at være en skarp medarbejder. 

Du kan både tage kurser inden for dit eget felt, men også prøve kurser af inden for andre felter. Det kan for eksempel være et grafikkursus. Det kan hjælpe dig med at få nogle færdigheder, så du også kan klare andre former for arbejdsopgaver på din arbejdspladser. Der er mange arbejdsgivere, der sætter stor pris på, at du kan klare mange forskellige typer af arbejdsopgaver. 

Udover kurser tilbyder fagforeninger som kommunikationogsprog.dk også, at du kan komme til karrieresamtaler. Der har du en samtale med en karrierevejleder, der kan hjælpe dig med, hvordan du videreudvikler din karriere. Mange bruger dem selvfølgelig, hvis de tænker på at skifte spor, men du kan også bare bruge dem, hvis du sidder i et job, som du er glad for, men hvor du også gerne vil vide, hvordan du kan udvikle dig i det. Når de kender branchen, kan de give dig mange gode værktøjer til, hvordan du kan gøre det. Læs mere her

Flere Nyheder