Sæt batteri boremaskine godt fast

10 april 2020 Anders Lundtang Hansen
Sæt batteri boremaskine godt fast

Det var næsten en revolution, da man overgik fra at have alverdens skruetrækkere med videre, som man skulle hen at udskifte, hver gang man skulle have at gøre med en anden type af skrue, og så til at man blot kunne nøjes med en enkelt maskine, en boremaskine, som man udskiftede hovederne til, alt efter hvad skruetype man havde med at gøre.

Desuden gik det jo markant hurtigere med at skrue ting i og for den sags skyld skrue det ud igen, da der også var flere kræfter i sådan en maskine – og verden har ikke været den samme siden, hvorfor man da også bliver ved med at udvikle på den maskine og gøre den bedre og bedre.

Men det kræver jo også, at man har tæft til at håndtere sådan en boremaskine, og her tænker vi lige så meget på, at du ved, hvad de forskellige indstillinger er til, og hvordan du skal holde den i hånden, når du bruger den, som det er nødvendigt til det batteri boremaskine.

For det er ikke bare en lille tilføjelse til boremaskinen – det er jo netop dén del, der gør, at man kan adskille den fra en skruetrækker til en boremaskine.

Man skal ikke bare daske sådan et batteri op i maskinen, hvis det er et udtageligt et af slagsen, som de fleste bruger nu om dage.

Det gør det netop lettere at arbejde med, hvis man kan udskifte et batteri til boremaskinen, end at man skal lade hele maskinen stå til ladning, før man kan bruge den igen.

Derfor ligger mange da også inde med reservebatterier til den type maskiner, så man altid har nogle at skifte mellem.

Men de skal behandles ordentligt. Man må hverken slå dem for hårdt ind i maskinen eller lade dem sidde for løst, så der ikke er god nok samling på maskinen.

 

Flere Nyheder