Udnyt de mange fordele ved Mit Oister

20 januar 2020 Anders Lundtang Hansen
Udnyt de mange fordele ved Mit Oister

Man skal jo have et mobilselskab uanset hvad til at hjælpe en med de mange data, smartphonemuligheder, brug af daglige apps med videre, som man ikke kan undvære – og måske vil man gerne have hele familien med under samme selskab til at give en flere muligheder.

Derfor skulle man også tror, at siden vi alle har så hårdt brug for mobilselskaber med fordelagtige abonnementer, så ville det være sælgers marked på det område, men der er langt fra monopolistiske tendenser på det marked.

Faktisk er det virkelig de frie markedskræfter, der hersker her, for selvom mange mindre selskaber måske benytter sig af de større selskabers sendemaster, så er det stadigvæk ikke underlagt disse større selskabers krav.

Og man kan næsten synes, at specielt i Danmark er markedet ved at være mættet med de mange mobilselskaber, der efterhånden findes på markedet, men siden næsten alle mennesker ejer en mobiltelefon, så er der også mange kunder til disse mobilselskaber.

Derfor skyder der flere og flere frem af dem, og et af de halvnye på stammen, der stadig har fået etableret sig, er Oister.

De har så også sørget for at have et personligt forhold til kunderne, så man kan få sig sit såkaldte “Mit Oister“.

Dette gør de blandt andet for et få et personligt forhold til hver enkelt kunde, da man som bekendt som firma er afhængig af kunderne for at overleve, og siden vi kunder har så mange andre muligheder at skifte over til, så vil de enkelte – også Oister – gå langt for at holde på os som kunder.

Derfor går de langt for, at man skal føle sig unik og blive behandlet derefter hos Oister og få personlige fordele og ikke alene kun de fordele, som man efterhånden forventer, at der er inkluderet i et mobilabonnement.

Derfor er det bare med at udnytte disse fordele, da Oister og de andre ikke vil miste dig, når de første har fået dig som kunde.

Flere Nyheder